ANTZUOLAKO MUS TXAPELKETA 2018
Euskal Herriko Mus Txapelketa2018 delata, herriko kanporaketak baliatuz egingo da.KANPORAKETAK:
1- Abenduaren 30ean zapatua, arrats. - 16:30tan (Mox tabernan)
2- Urtarrilaren 12an ostirala gaueko -22:30 tan (Gailur tabernan)
3- Urtarrilaren 20an larunbata, 16:00tan (Ongietorri Jatetxean)
4-Urtarrilaren 21 ean igandea, 16.30tan (Eperra elkartean)
ANTZUOLAKO MUS TXAPELKETA 2018
Euskal Herriko Mus Txapelketa2018 delata, herriko kanporaketak baliatuz egingo da.
KANPORAKETAK:
1- Abenduaren 30ean zapatua, arrats. - 16:30tan (Mox tabernan)
2- Urtarrilaren 12an ostirala gaueko -22:30 tan (Gailur tabernan)
3- Urtarrilaren 20an larunbata, 16:00tan (Ongietorri Jatetxean)
4-Urtarrilaren 21 ean igandea, 16.30tan (Eperra elkartean)
7 HAMARREKODUN 4 USTELETARA PARTIDA BAT
IZENAK:
-Jokatu nahi den tokian eman behar dira, bikoteko 20€ ordainduz.
-Kanporaketa baten bakarrik parte hartu daiteke-
-Kanporaketa ospatzeko, gutxienez lau bikotek parte hartu behar dute.
BIKOTEAK:
-Herritarrez soilik, edo herritar bat senitasun lotura duen kanpoko batekin edo baita Antzuolan lan egiten duen kanpotar batekin ere osatu daitezke. Inoiz ez bi kanpotarrez.
FINALA:
-Urtarrilaren 28an arratsaldeko16.30tan Arin jatetxean.
-Bertan egoteko kanporaketa bakoitzetik izena emandakoen arabera:
4-8 bikote, bat pasatuko da, 9-12 tik bi, 13-16 tik hiru…
Ondoren sari banaketa eta herrialdekora zeintzuk joango diren adieraziko da.Txapeldunei txapelak jantziko zaizkie.
-8 erregetara jokatuko da, eta 4ra bikoteen akordioz (finalean gomendagarria), finalean 8hamarrekodun 3 usteletara jokatuko dira partidak.
SARIAK:
-Partaide bakoitzak oroigarri bat jasoko du, txapelak eta opariak finalean.
LAGUNTZAILEAK
Aixa frutategia, Antzuola dekorazioak, Antzuolako Udala,Arin jatetxea, Elay taldea, Eroski city, Erreka, Gabilondo harategia, Garbil paperdenda-inprimategia, Goizper koop. Elk.,Harresi upategia (Labarka), KIRIBIL ileapaindegi mixtoa, Kutxabank, Laboral Kutxa, Larrea jatetxea, Miner ardoak, Nerea drogeria, Eperra elk.,Ongi etorri jatetxea, Mox eta Gailur tabernak, Txomin Zubeldia edariak.